Úvod » Gastro balenia » Kari korenie 1kg
Výrobca :
Použitie :
Kari korenie je môžete pridať do ktoréhokoľvek jedla mäso, ryža, cestoviny, omáčky, nátierky, polievky, prívarky
Recept:
Suroviny:
1000 ml l vody,1 bujón (kurací alebo hovädzí,300 g mäsa (kuracie alebo hovädzie, Mrkva, Pór, Zelené fazuľky, 300 ml kokosového mlieka, Soľ, 100 g Kari korenie
Postup
Do 1 litra vody pridáme kurací bujón, kuracie mäso a uvaríme kurací vývar. Uvarené mäso vyberieme a nakrájame na kúsky. Do vývaru pridáme kari korenie a spolu s mäsom dobre premiešame. Dolejeme vodu do 1l. Potom pridáme nakrájanú zeleninu (mrkvu, pór, zelené fazuľky) a 300 ml kokosového mlieka, 1 lyžicu citrónovej šťavy. Varíme na miernom ohni, pokiaľ zelenina mierne zmäkne. Solíme podľa chuti.