TOPlist

 

 

 

 

 

Pizza recept - jedlá v pizza peci - Pečieme v pizza peci jednoduché jedlá. Postupy výroby s obrázkami a recepty jednoduchých amatérskych jedál pripravovaných v pizza peci: pizza, mäso, zelenina, koláče a iné.

Recepty - Recepty - predjedlá, polievky, hlavné jedlá, zákusky, torty.


Úvod » Prísady pre pekárov a cukrárov » Škoricový cukor


    

Škoricový cukor

1kg

skladom

 

Číslo produktu: 38
bežná cena 2,20 €
Naša cena bez DPH : 1,58 €
Naša cena s DPH (20 %):
1,90 €

do košíka:
  ks  

Výrobca:

www.kobaslovakia.sk

 

Použitie:

 

Recept:

Listkové cesto s broskyňou

Suroviny:
400 g lístkového cesta, 3 broskyne, 6 piškót, škoricový cukor, 50 g hrozienok, rum alebo rumová esencia na namočenie hrozienok, 1 vajce, práškový cukor
Postup
Hrozienka opláchneme a namočíme do rumu na 30 minút alebo ich zalejeme vriacou vodou tak, aby boli hrozienka zakryté a pridáme rumovú esenciu. Takto namočené hrozienka budú hotové skôr, stačí počkať 10 minút. Lístkové cesto rozvaľkáme na plát. Rozrežeme na 6 štvorcov. Umyté broskyne rozrežeme na polovice, vyberieme kôstku a jamku po kôstke naplníme predom namočenými hrozienkami. Hrozienka v broskyni zakryjeme piškótou a piškótou smerom dole uložíme broskyne na cesto, ktoré sme predtým celé potreli rozšľahaným vajíčkom. Broskyne posypeme škoricovým cukrom. Cestom prekryjeme broskyňu do tvaru taštičky a pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote cca 175°C do zlata. Vyberieme a hneď posypeme práškovým cukrom. Podávame buď za tepla alebo za studena.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NmFjMDMw